Devotament, iubire fata de familie, personalitate puternica cu caracter echilibrat, simtului pazei si protectiei, acestea sunt carcteristicile canisei RUSSTIL KO - urmareste-ne aici si poate intr-o zi vei avea ca prieten un membru al canisei noastre!

MASCULII CANISEI

         J-Dragomir Russtil K.O. - e nascut in 8 iunie 2017, avandu-i ca parinti pe Ares Rusna si Ya-Rasha de Marcus; cu o osatura impresionanta pentru varsta lui, cu un cap extrem de bun, noi speram ca Drago va deveni tatal viitorilor pui ce vor fi nascuti in canisa noastra!


     Camaro Russtil K.O. - este tatal puilor nascuti la Zarnesti, in judetul Brasov, de la poalele muntilor Piatra Craiului, in canisa Russtil K.O., canisa noastra. Suntem mandrii ca puii lui s-au remarcat atat in expozitii, cat si prin temperamentul si caracterul lor, o parte din ei ajungand la familii ce locuiesc dincolo de hotarele tarii noastre..
       S-a nascut toamna, in septembrie 2012, din Xsandokan de Marcus si Volga de Bolintin Deal, din doi caucazieni adevarati, cu temperament si caracter, transmitand cu succesla randul lui, catre puii sai, atat teperament si caracter, cat si osatura foarte buna.
       De mic a aratat ca va fi un caine impresionant, foarte blanos, cu un cap puternic si osatura extraodinara, si nu in ultimul rand, o miscare buna pentru masivitatea sa. Maturizandu-se, a devenit un caucazian impresionant, ajungand la o greutate de 80 kg pe timpul veri si care isi face simtita prezenta imediat cum apare, prin mandria sa, prin caracterul lui de adevarat caucazian.Camaro Russtil K.O. , cu puisorii lui ...

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu