Devotament, iubire fata de familie, personalitate puternica cu caracter echilibrat, simtului pazei si protectiei, acestea sunt carcteristicile canisei RUSSTIL KO - urmareste-ne aici si poate intr-o zi vei avea ca prieten un membru al canisei noastre!

IN MEMORIAM

   Singurul pacat al lor e acela cand aleg sa plece de langa noi .... !!! 

       Beatrice of Galdon - nascuta in ianuarie 2013, din Almaz ot Akbek ( fiul marelui campion Russkiy Risk Nord II si nepotul marelui campion rus Russkiy Risk AtasII) si Tskaro Darsia, a intrat  in canisa noastra datorita unei intamplari nefericite, deoarece una din femelele noastre, Volga, a decedat in noaptea cand trebuie sa aduca puiutii pe lume. 
       Cu alte cuvinte ,ea, Beatrice of Galdon si Image Erudit, ne-au alinat oarecum durerea din sufletele noastre, ne-au aratat, chiar daca nu ne puteau spune cu cuvinte, ca indiferent de ce se intampla in viata, indiferent cat de greu iti este, trebuie sa mergi mai departe.
       Bella, cum o alintam noi, isi face simtita prezenta imediat, prin firea ei mandra, dar totodata dominanta in fata altor femele.
..... Insa si ea a hotarat sa ne parareasca..... Datorita caldurii si a unei reactii alergice la intepatura unei insecte, inima Beluscai a cedat,..... hotarand sa plece alaturi de puiutii ei, in ceruri.    
        Ea a fost cea care ne-a umplut sufletele cand a venit in familia noastra si tot eaa fost cea care ni-i le-a lasat pustiite, un sentiment cu care din pacate ne intalnim pe tot parcursul vietii noastre, insa incercam sa il alungam in limita puterii noastre....
     Ea a fost Volga de Bolintin Deal, fiica marelui campion Krez Elbrus Chan si a lui Tsakaro Ulchara, o femela extraordinara, dar ne bucuram enorm ca il avem pe fiul ei, Camaro Russtil K.O., care ne aduce zilnic aminte de Volguta noatra....
       Ea este femela care desi a intrat in familia noastra la varsta de 2 ani, stia cand venea sotia acasa, ducandu-se la poarta si asteptand-o, ea este cea care se comporta ca un pui, facand fel si fel de giumbuslucuri, pentru a ne atrage atentia....
       Intotdeauna ne vom aduce mereu aminte de ea atat cu placere, dar si cu durere in suflet!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu